Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen verzegelen op symbolische wijze de liefde op jullie trouwdag. Een bijzonder moment dat een bijzonder aandenken verdient. Trouwringen zijn heel persoonlijk en de keuze is enorm. Toch is het vaak lastig om de juiste set trouwringen voor jullie samen te vinden. Een ontwerp dat beide ringen bij elkaar laat passen maar toch het juiste verschil maakt tussen man en vrouw.

Unieke set trouwringen

Bij mij kun je de trouwringen van jullie dromen laten ontwerpen. Een unieke set die alleen voor jullie bestemd is. Speciaal voor jullie gemaakt in de materialen die jullie hebben gekozen. Niemand anders heeft deze ringen. Dat maakt jullie trouwringen extra bijzonder. Samen creƫren we iets dat nog niet bestaat.

Witgouden en platina trouwringen met prinses geslepen diamant - van edelsmid Marita van Oorschot
Geel en witgouden trouwringen met diamanten - gekruist - van edelsmid Marita van Oorschot
Verschillende geelgouden trouwringen - van edelsmid Marita van Oorschot

Kies voor kwaliteit

Wanneer je mij jullie trouwringen laat ontwerpen en maken dan kies je niet alleen voor een uniek ontwerp maar ook voor pure kwaliteit. Eerlijke handgemaakte trouwringen die perfect bij jullie passen en die tot in perfectie zijn afgewerkt. Ambachtelijk vormgegeven trouwringen die niet te vergelijken zijn met fabrieksproducten.

Unieke trouwringen kopen

Unieke trouwringen kopen kan eigenlijk alleen bij de edelsmid. Dan ben je verzekerd van een eigen ontwerp. Je kunt bij mij terecht voor handgemaakte trouwringen met een uniek design. Trouwringen kunnen worden gemaakt in geel-, wit- of rood-goud, zilver, titanium of platina en ingezet met edelstenen.

Ben je op zoek naar bijzondere en echt unieke trouwringen? Naar een set die niemand anders heeft? Neem dan contact met me op, dan plannen we een afspraak in, bespreken we jullie wensen en bekijken we wat er mogelijk is.

Marita