Uniek ontwerp

Uniek ontwerp

Uniek ontwerp

Heb je juweliers bezocht en kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Wil je een uniek, ‘one-of-a-kind’ sieraad, dat niemand anders heeft? Zie je wel eens een mooi sieraad maar zou je het dan net even anders willen hebben? Heb je zelf edelstenen en zou je die graag verwerkt zien in een ring of hanger voor je ketting?

Uniek ontwerp voor jouw sieraad

Dan ontwerp ik voor jou een uniek sieraad. Iets dat niet te koop is in de winkel maar speciaal voor jou wordt ontworpen en gemaakt. In mijn ontwerpen is natuurlijk wel mijn kenmerkende hand te herkennen maar dat neemt niet weg dat het echt jouw stuk wordt. Ik maak een uniek ontwerp voor jouw sieraad!

Mijn stijl moet wel passen bij jou. Ik houd van strakke lijnen, ronde vormen en tijdloos design. Ook kies ik altijd voor kwaliteit en degelijkheid, daarin doe ik geen concessies. Vanuit mijn vakmanschap kun je rekenen op een sieraad dat perfect is afgewerkt, vakkundig gemaakt en vooral mooi is!

Edelsmid Marita van Oorschot in gesprek met klant over ontwerp uniek sieraad

Een uniek ontwerp, hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Samen bespreken we de opdracht (geheel vrijblijvend)

  2. Advies en invulling geven aan jouw wensen

  3. Er wordt een prijsindicatie afgegeven

  4. Ontwerp uniek sieraad

  5. Schetsvoorstellen op papier

  6. Bespreken materialen (goud, zilver, edelstenen)

  7. Na goedkeuring ontwerp – maken sieraad

  8. Indien gewenst tussendoor bespreken

  9. Eventueel edelstenen zetten en sieraad afwerken

  10. Het sieraad is klaar

Persoonlijk ontwerp sieraad perfect voor jou?

Het perfecte sieraad voor jou is niet te koop in de winkel. Het perfecte sieraad ontstaat door een uniek ontwerp gemaakt aan de hand van jouw wensen. Ben je benieuwd of een persoonlijk en uniek ontworpen sieraad iets voor jou is? Neem contact met me op, dan plannen we een afspraak in, bespreken we jouw wensen en nemen we samen door wat er allemaal mogelijk is.

Marita