Reparatie & onderhoud sieraden

Reparatie & onderhoud sieraden

Reparatie & onderhoud

Laat de reparatie of het onderhoud aan je sieraden rechtstreeks bij de edelsmid uitvoeren. Dan ben je verzekerd van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Als edelsmid weet ik immers als geen ander waar ik op moet letten. Je krijg uitgebreid advies over het onderhoud en uit te voeren reparaties. Jouw sieraad wordt altijd volledig gecheckt, zelfs bij een kleine reparatie.

Jouw sieraad blijft veilig in mijn atelier, het wordt niet opgestuurd of weggebracht. Dat is ook een fijne gedachte toch? Het wordt op ambachtelijke wijze vakkundig in orde gemaakt. Kwaliteit verzekerd!

Edelsmid Marita van Oorschot in haar atelier
Reparatie sieraden door edelsmid marita van oorschot
Marita van Oorschot edelsmid voor reparatie sieraden
reparatie oud sieraad door edelsmid Marita van Oorschot

Reparatie sieraden

Dus heb je:

 1. Een gebroken ring
 2. Een ring die te groot of te klein is
 3. Een gebroken ketting of armband
 4. Een ketting die te lang of te kort is
 5. Een armband die te groot of te klein is
 6. Een steentje uit de zetting
 7. Een sluiting die niet meer werkt
 8. Doorgesleten oogjes aan je ketting
 9. Een afgebroken steker aan je oorbel
 10. Een dun geworden ring
 11. Of iets anders….

Laat het dan vakkundig in orde maken door de edelsmid. Bel edelsmid Marita van Oorschot voor een afspraak, dan bekijken we samen welke reparatie nodig is. Ik zorg ervoor dat jouw sieraad weer netjes wordt hersteld.

Ook voor het onderhoud van je sieraden kun je bij Edelsmid Marita van Oorschot terecht. Laat je ring eens polijsten of uw ketting schoonmaken of de krassen op uw armband weghalen. Na het onderhoud is jouw sieraad weer als nieuw!

Twijfel je of reparatie nog wel kan? Maak geheel vrijblijvend een afspraak dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Er is namelijk bijna altijd wel een manier om ook jouw sieraad in zijn oude glorie te herstellen. Bel me of mail me voor een afspraak, ik ontvang je graag in mijn atelier.

Marita